Нашиот број на гласачкиот лист ќе биде бројот 16-Демократи парламентарни избори 8 мај 2024

Претходно ДПМНЕ ПЕНЗИИ ЌЕ ПОКАЧЕЛЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ПО 5.000 ДЕНАРИ. БЕА НА ВЛАСТ 11 ГОДИНИ НИ ПЛАТИ НИ ПЕНЗИИ ПОКАЧИЈА, ЗАФАТЕНИ БЕА СО КРАДЕЊЕ НА МИЛИЈАРДИ.

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ