Демократи има да го уништат криминалот и корупцијата кои ги имаат заробено сите институции во дрзавата!

Претходно Промена на законот за референдум!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ