Христос воскресна! На сите православни христијани ДЕМОКРАТИ им го честитаат Велигден и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и мир!

Претходно Вечна му слава на македонскиот великан и револуционер Гоце Делчев! ДЕМОКРАТИ ја продолжуваат борбата за спас на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ