ДЕМОКРАТИ им го честитаат 23 Мај – Националниот ден на Власите во Македонија!

ДЕМОКРАТИ им го честитаат 23 Мај – Националниот ден на Власите во Македонија и на сите припадници на влашката заедница им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, благосостојба и успех во животот!

Претходно Криминалот и корупцијата во судството ја уништува државата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ