ДЕМОКРАТИ: Криминалот и корупцијата во јавното обвинителство ја уништува државата!

Мора да го уништиме криминалот и корупцијата ако сакаме да имаме правна и функционална држава!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат 23 Мај – Националниот ден на Власите во Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ