ДЕМОКРАТИ на сите граѓани им го честитаат 24 Мај – денот на сесловенските просветители светите браќа Кирил и Методиј!

ДЕМОКРАТИ на сите граѓани им го честитаат 24 Мај – денот на сесловенските просветители светите браќа Кирил и Методиј, кои се основоположници на словенската писменост, литература и културниот развој на словенските народи.

Претходно ДЕМОКРАТИ: Криминалот и корупцијата во јавното обвинителство ја уништува државата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ