ДЕМОКРАТИ: ПОЧНА грабежот на функционерските!

ПОЧНА грабежот на функционерските, министерските и директорските места од страна на лажните македонски политички патриоти и албанските политички иредентисти!

Претходно ДЕМОКРАТИ: ЛАЖИРАНА ВЛАСТ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ