ДЕМОКРАТИ: Се продлабочува хаосот во здравството!

Се продлабочува хаосот во здравството и за жал, пациентите во Државната Клиника во Скопје и Куманово се во голема животна опасност, благодарение на владеачките криминални партии и нивните злосторнички криминални банди кои 33 години го уништуваат здравството и ги претворија болниците во мртовечници!

Нов хаос на Клинички, цела ноќ ќе нема вода – операции не се прават и во кумановската болница.
Претходно ДЕМОКРАТИ на сите граѓани им го честитаат 24 Мај – денот на сесловенските просветители светите браќа Кирил и Методиј!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ