Криминалот и корупцијата во судството ја уништува државата!

Уапсен врховниот судија Наке Георгиев фатен ан дело со 10,000 евра мито

Мора да го уништиме криминалот и корупцијата ако сакаме да имаме правна и функционална држава!

Претходно Нека ни е честит денот на знамето на Македонија. Македонија вечна и вековита!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ