Африм Гаши чија татковина е Косово е претседател на Собрание на Македонија!

ДЕМОКРАТИ: Африм Гаши чија татковина е Косово е претседател на Собрание на Македонија, благодарение на лажните македонски патриотски партии на ДПМНЕ и ЗНАМ!

Претходно Фондот нема доволно пари за пензии, дупката ја полни државата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ