ДЕМОКРАТИ во Собрание ја кажаа вистината за криминалните Парламентарни избори пред да се одржат истите!

Секогаш кога се спроведуваат криминални избори на власт добиваме криминалци!

Претходно Благодарение на лажните македонски патриотски партии на ДПМНЕ и ЗНАМ Африм Гаши е претседател на Собранието на Македонија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ