Невиден грабеж преку патарините на македонските граѓаните од страна на криминалната држава!

ДЕМОКРАТИ се борат да се укинат патарините за македонските граѓани!

За пет месеци граѓаните искеширале речиси 24 милиони евра за патарини!
Претходно Од есен – Бог нека ни е на помош, страшно е и да се помисли што не чека

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ