Фондот нема доволно пари за пензии, дупката ја полни државата!

ДЕМОКРАТИ: Наскоро пензиите ќе почнат да се намалуваат, а не да се зголемуваат, благодарение на 33 годишното владеењето на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните злосторнички криминални банди!

Претходно ЛУДИЛО!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ