Биографија

Работи како предприемач во градежништво повеќе децении. Добро ја почуствувал ситуацијата во Република Македонија и затоа се решил да пристапи кон Демократи. Со тоа да го даде својот максимален ангажман околу освестување и мотивација на граѓанските маси. Чесна и праведна работа и борба за права е неговата кауза.

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ