ИНТЕРВЈУА НА ДЕМОКРАТИ ЗА ВРЕМЕ НА ОТВОРАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА ВО ТЕТОВО

На 24.11.2018 година, по повод отворањето на  канцеларијата на ДЕМОКРАТИ, претседателот г-дин Јорго Огненовски и г-дин Изет Зејнеловиќ како претседател на општинскиот комитет Тетово дадоа интервју за телевизијата КИСС од Тетово и ТВ Нова 12 од Гевгелија.

Претходно ОТВОРАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈА НА ДЕМОКРАТИ ЗА ОПШТИНА ТЕТОВО

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ