Интервју на Катерина Тодороска носител на ИЕ 1 – Слободна ТВ

Интервју на Катерина Тодороска носител на ИЕ 1 – Слободна ТВ

Претходно Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски – дебата на ТВ Телма

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ