Синдикатот пресмета – за преживување месечно се потребни 50.800 денари!

ДЕМОКРАТИ: Невидено осиромашување и манипулирање на граѓаните од страна на ненародната Влада

За жал граѓаните секој ден се повеќе и повеќе осиромашуваат и живеат помизерен живот, благодарение на катастрофалните економски политики на ненародната Влада.

Згора на тоа, манипулаторот премиер на СДС и ДУИ Ковачевски излегува скоро секој ден по медиумите и ги убедува граѓаните дека нивниот животен стандард се подобрува, со тоа што им ги зголемува пензиите на пензионерите, платите на вработените во јавната администрација, а исто така ја зголемува минималната плата која од 1 Март треба да биде мизерни 20,000 денари.

Заборава да каже дека цените на основните производи растат секојдневно и ја намалуваат куповната моќ на граѓаните и нивниот животен стандард.

Заборава да каже дека со нивните пензии и плати неможат да го поминат ни пола од месецот!

ДЕМОКРАТИ и граѓаните знаат дека Владата и манипулаторот премиер ги манипулираат граѓаните и ги убедуваат дека животниот стандард им се подобрува, но во пракса за жал секој ден граѓаните стануваат се посиромашни и живеат помизерен живот!

ДЕМОКРАТИ се згрозени од манипулациите на Владата и манипулаторот премиер со граѓаните.

Затоа ги повикуваме сите граѓани да ни се придружат и да се бориме да ги турнеме од власт што побрзо, тоа подобро.

На Македонија и граѓаните не им се потребни манипулатори и криминалци кои ја уништуваат македонската држава и животите на граѓаните!

На Македонија и граѓаните им се потребни чесни и хумани луѓе со работно и животно искуство кои ќе ја менаџираат успешно државата и ќе креираат функционална држава за доброто на нашите деца, внуци и сограѓани!

Претходно До кога ќе ја трпиме ненародната и неспособна Влада која и дозволува на непријателска Бугарија да им ги пере мозоците на младите во Македонија?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ