Перверзна изјава на претседателот на Бугарија, Радев, дека во Македонија има македонски Бугари!

Сакаме како ДЕМОКРАТИ да го потсетиме Радев дека во Македонија нема македонски Бугари, туку бугарско малцинство!

Сакаме да го потсетиме дека во Бугарија има Македонци кои тој не ги признава!

Зар не ти е срам да шириш лаги по светот и да велиш дека постојат македонски Бугари во Македонија?

Изјавата на Радев, не само што шири лаги по светот, туку е срамна и перверзна.

Засрами се, Радев! Претседател си на Бугарија!

Претходно Пензионерите жртва на 32-годишното владеење на политичките криминални партии!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ