ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО донесување на закон да не’ застаруваат криминалните дела!

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО донесување на закон да не’ застаруваат криминалните дела на политичарите, функционерите и бизнисмените!

Претходно Ја поддржуваме одлука на САД за ставање на ,,црната листа” градоначалникот на Општина Струга!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ