За жал, младиот Кристијан Коцев почина!

За жал, прекрасното младо момче Кристијан Коцев почина чекајќи да оди на лекување во Турција!

ДЕМОКРАТИ ги прашуваат властите: Колку илјадници човечки животи имате убиено чекајќи лекови или лекување во странство во последните 32 години?

Каде ќе ви оди душата политички гадови?

ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНО донесување на закон:
1. Здравствениот фонд да ги покрива сите трошоци за лекување во странство, за сите пациенти кои неможат успешно да бидат лекувани во Македонија
2. ИТНО да се носат пациентите во странски здравствени установи каде ќе бидат успешно лекувани, за да се спречи понатамошно губење на човечки животи!
3. Кривична одговорност за одговорните кои нема да ги спроведат гореспоменатите закони!

Почивај во мир ангелу!
Длабоко сочуство до семејството!

Претходно Синови и блиски роднини на функционери – лихвари, им ја цицат немилосрдно крвта на сиромашните граѓани!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ