ДЕМОКРАТИ им го честитаат Рамазан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповед!

Претходно Се бориме да се зголемат казните на функционерите криминалци!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ