ДЕМОКРАТИ го посетија Манастирот Света Петка село Чаниште, Мариово, каде се организираше хуманитарна средба!

За време на големиот празник Свети Кирил и Методиј, делеганција на ДЕМОКРАТИ го посетија Манастирот Света Петка село Чаниште, Мариово, каде се организираше хуманитарна средба по повод доизградба на манастирот.

Благодарност до организаторот што не покани да бидеме дел од ова прекрасна хуманитарна манифестација!

Претходно Од мое име и името на ДЕМОКРАТИ им го честитаат на граѓаните големиот празник Свети Кирил и Методиј!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ