Date
август 28, 2023
Time
14:00 - 18:00
Локација
Скопје

ПРОТЕСТ пред Сител Телевизија и Канал 5 Телевизија против непрофесионалниот и игнорантски однос на националните телевизии кон партијата ДЕМОКРАТИ.

Разочарани од тоа што одделни медиуми го погазуваат основното начело за правилно и објективно информирање за активностите на секој еден политички субјект, партијата ДЕМОКРАТИ организираше протести пред седиштето на Сител Телевизија и Канал 5 Телевизија!

Со овие протести сакаме да го привлечеме вниманието на овие телевизии за рамноправен третман на нивната програма и за активностите на нашата политичката партија ДЕМОКРАТИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ